Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a pezzi (2 cm)
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 300 g di pasta fresca, tipo ravioli
- 5 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
- 2 - 3 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1607 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min.
Gnocchi al basilico e menta con salsa alle zucchine
1óra 30p
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min.
Pasta di lenticchie con crema di stracchino e spinaci
30 min.
Pesto di ricotta e noci
10min
Trofie integrali con crema di asparagi, menta e arachidi
40 min.
Maltagliati in crema di carote e speck
40 min.
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min.
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min.
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 min.
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 min.