Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 237 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Favata sarda
1h
Fave in umido
1h
"Scafata" viterbese
1h 50 min
Zuppa di bietole
35 Min
Cicorie stufate
35 Min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Piselli in umido
1h 10min
Fagioli in umido
1h 30min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Ceci in umido
1h 30min