Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 766 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 6.3 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Ceci in umido
1 godz. 30 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Cime di rapa stufate
55min
Cicorie stufate
35min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Melanzane trifolate
40 min
Carciofi ripieni
50min
Carciofi alla maremmana
40 min
Fave in umido
1 godz.
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Lampascioni e patate
1 godz. 15 min