Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 237 mg
Alternatieve recepten
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Stufato di piselli e carciofi
45 min
Carciofi in agrodolce
30 min
Melanzane trifolate
40 min
Fagioli in umido
1h 30min
Cicorie stufate
35 min
Cocottine di uova con fave e piselli
50 min