Riso, verze e luganega

Riso, verze e luganega

4.3 116 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (optioneel)
  • 50 g di Grana Padano (optioneel) grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 802.8 mg
Eiwitten 25.2 g
Calorieën 2717.5 kJ / 649.5 kcal
Vetten 29 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 10.2 g
Koolhydraten 70.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...