Riso, verze e luganega
TM6 TM5 TM31

Riso, verze e luganega

4.3 (101 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega, spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (optioneel)
  • 50 g di Grana Padano grattugiato (optioneel)

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2717.5 kJ / 649.5 kcal
Eiwitten
25.2 g
Koolhydraten
70.6 g
Vetten
29 g
Verzadigd vet
10.2 g
Vezels
3.9 g
Natrium
802.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten