Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 200 g di pasta secca tipo fusilli (cottura 11 minuti)
- 150 g di melanzane, con la buccia a pezzi (2 cm)
- 100 g di pomodori datterino a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di aglio in polvere
- 2 cucchiaini di prezzemolo fresco tritato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2213 kJ / 529 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 75.6 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne melanzane e menta
50min
Contorno di carciofi alla menta
1h 10min
Contorno di melanzane, cipolle e pomodori
35min
Melanzane trifolate
40min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Contorno di peperoni al vapore
40min
Fusilli e melanzane
25min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Ciambotta
1h