Fusilli con melanzane al funghetto

Fusilli con melanzane al funghetto

4.4 54 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 200 g di pasta secca tipo fusilli (cottura 11 minuti)
  • 150 g di melanzane con la buccia a pezzi (2 cm)
  • 100 g di pomodori datterino a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di aglio in polvere
  • 2 cucchiaini di prezzemolo fresco tritato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.4 g
Calorieën 2213 kJ / 529 kcal
Vetten 21.8 g
Vezels 5.9 g
Koolhydraten 75.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...