Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 peperoncino rosso piccolo, senza semi
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 320 g di tagliolini
- 250 g di filetti di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
- 20 g di olive nere denocciolate a metà
- 1 cucchiaino di capperi, dissalati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce spada al salmoriglio
5min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Pennette con spada e melanzane
50min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Tagliolini al sugo di spada
30min
Penne al ragù di polpo
1h