Tagliolini con pesce spada alla mediterranea

Tagliolini con pesce spada alla mediterranea

4.4 159 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 peperoncino rosso piccolo, senza semi
  • 250 g di pomodori ciliegino a metà
  • 320 g di tagliolini
  • 250 g di filetti di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
  • 20 g di olive nere denocciolate a metà
  • 1 cucchiaino di capperi dissalati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 24.6 g
Calorieën 1912 kJ / 457 kcal
Vetten 12.8 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 64.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...