Compatibele versies
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di zucchine a rondelle
- 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 600 g di acqua
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di pasta secca tipo tortiglioni (cottura 8 minuti)
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti (600 g peso lordo)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1874 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 23.2 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 12.1 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate con verdure e provolone
35min
Penne risottate con verdure
35min
Penne risottate funghi e speck
40min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Pasta risottata con zucca e piselli
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Penne risottate carciofi e zucca
40min