Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30 Min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Penne alla puttanesca
35min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40min
Fusilli tricolore
30 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Rigatoni affumicati
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min