Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 Min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Penne all'arrabbiata
20 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Penne alla puttanesca
35min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1u. 25min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1u. 25min