Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 500 g di pasta secca, tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1638 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sugo alla puttanesca
45 min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Penne alla puttanesca
35min
Rigatoni affumicati
25 Min
Sugo al tonno
45 min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Tagliolini alla molisana
1h 30 min
Spaghetti con sugo sfizioso
20 min
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min