Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 50 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
4
carciofi puliti, a fettine ed immersi in una ciotola con acqua e limone
of 450 g di carciofi surgelati a fettine - 50 g di piselli freschi o surgelati
- 100 - 150 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
of 1 cucchiaini rasi di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 16.1 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli e melanzane
25 min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40 Min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 Min
Pipette primaverili
45 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 Min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min