Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
of 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 41.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in umido ai funghi
50min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Costine di maiale alle verze
1h 20min
Pollo alla romana
1óra 10p
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Coppa di maiale in umido
1h 30 min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Agnello in umido
1h 20min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1óra 10p
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1óra