Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi, puliti e a fettine
-
200
g di piselli freschi
of 200 g di piselli surgelati - 4 salsicce di maiale (500 g circa)
- 200 g di pomodori, spellati, senza semi e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.9 g
- Vetten
- 41.3 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1h 30min
Pollo alla cacciatora
50min
Pollo alla romana
1h 10min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo, pancetta e olive
35min
Coppa di maiale in umido
1h 30min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Costine in umido
1h 20min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min