Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- 8 gamberoni giganti freschi interi e puliti, le teste e le code separate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di brandy
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di passata di pomodoro
of 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 320 g di pasta tipo linguine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2485 kJ / 594 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pepata di cozze
55min
Penne al ragù di polpo
1h
Spaghetti alla marinara in bianco
50 Min
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Linguine con scampi al limone
20 Min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Vongole e cozze alla marinara
3 godz.
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1hod. 5min
Penne risottate con le cozze
1hod. 5min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25min