Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 230 g di gamberetti sgusciati
- 230 g di trancio di salmone fresco a cubetti (1-2 cm)
- 30 g di brandy
- 670 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 350 g di pasta secca tipo tortiglioni di ottima qualità
- 4 fili di erba cipollina fresca a pezzettini (0.5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2092 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 13.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate funghi e speck
40min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Conchiglie risottate al ragù di mare e lime
40min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Penne tonno, pinoli e limone
30min
Mezze maniche affumicate
25 min