Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di scalogno
- 1 peperoncino rosso piccolo, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di melanzane a cubetti (1-2 cm)
- 250 g di pesce spada a dadini (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo pennette
- 100 g di vino bianco secco
- 150 g di pomodori, tipo San Marzano a dadini (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1989 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 Std. 5 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 Min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 Min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 Min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1sa
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 Min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Pennette con spada e melanzane
50 Min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Tagliolini al sugo di spada
30 Min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 dk