Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di scalogno
- 1 peperoncino rosso piccolo, senza semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di melanzane a cubetti (1-2 cm)
- 250 g di pesce spada a dadini (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo pennette
- 100 g di vino bianco secco
- 150 g di pomodori, tipo San Marzano a dadini (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1989 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 60.5 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate al pesto di melanzane
40 min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1h 5min
Pennette con spada e melanzane
50min
Linguine al nero di seppia
45 min
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50min
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min