Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di finocchietto selvatico, lavato ed asciugato
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di salsiccia di maiale, spellata e sbriciolata
- 1 cucchiaio di semi di finocchio
- 50 g di vino bianco secco
-
400
g di polpa di pomodoro a pezzi, fresca o in scatola
of 400 g di pomodori pelati - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di pasta fresca tipo orecchiette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2306 kJ / 51 kcal
- Eiwitten
- 20.2 g
- Koolhydraten
- 61.2 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3u. 55min
Pasta alla carcerata
30min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.