Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia di Norcia, spellata a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo penne
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3351.4 kJ / 801 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 55.2 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Penne risottate alla vodka
35 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Bucatini all'amatriciana
45min
Strangozzi alla nonna Sabina
2h 5min
Ragù di tonno fresco
1h
Penne all'arrabbiata
20 min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Tagliatelle con salsa al tartufo bianco
30min
Penne all'arrabbiata
No ratings
Sugo al tonno
45min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Spaghetti al tonno
40min