Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di salsiccia di Norcia, spellata a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di panna da cucina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo penne
- tartufo nero fresco a scaglie, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3351.4 kJ / 801 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 55.2 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Sugo all'amatriciana
50 min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Pasta con ragù bianco e piselli
40min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Spaghetti all'amatriciana
35min