Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 60 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di gamberetti freschi sgusciati
- 60 g di vino bianco secco
- 4 pomodorini ciliegia tagliati in quarti
- 360 g di pasta secca tipo farfalle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3016 kJ / 721 kcal
- Eiwitten
- 27.1 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 40.4 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine al salmone e vodka
20 min
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50 min
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Trofie pesto e champignon
30 min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Linguine con scampi al limone
20 min
Pasta risottata alle vongole
1h
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20 min