Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 895 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo e zucchine
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Scaloppine ai funghi
40min
Spigole all'acqua pazza
30min
Uova al funghetto
40min
Pollo alla cacciatora
50min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min