Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca tipo fusilli
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2038 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 61.4 g
- Vetten
- 19.7 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 Min
Penne peperoni e noci
35 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Rigatoni affumicati
25min
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Pasta patate e speck
40 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Penne risottate con verdure
35 Min
Penne risottate funghi e speck
40 Min
Farfalle ai peperoni e tonno
50 Min
Farfalle risottate alla boscaiola
40 Min