Fusilli ai peperoni e pancetta

Fusilli ai peperoni e pancetta

4.0 110 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di cipolla
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 20 g
Calorieën 2038 kJ / 487 kcal
Vetten 19.7 g
Vezels 2.3 g
Koolhydraten 61.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...