Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 100 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
- 10 foglioline di prezzemolo fresco, lavate
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 400 g di carne trita mista
- 2 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca corta, tipo rigatoni (cottura 12 minuti)
- 250 g di mozzarella, sgocciolata e a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2686 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 30.6 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo di pasta al tonno (per 1 persona)
45 min
Lasagne alla parmigiana
3h 25min
Lasagne classiche
2h
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Lasagne all'amatriciana
2h
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3h 55min
Pasta gratinata
50min
Pasta al forno veloce
45 min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 godz. 45 min