Tagliatelle fresche ai funghi porcini

4.5 44 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

Pasta
  • 300 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 - 200 g di funghi porcini freschi a fette
    50 g di funghi porcini secchi, a fette
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1200 g di acqua
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1535.8 mg
Eiwitten 14.5 g
Calorieën 2043.4 kJ / 488.4 kcal
Vetten 20.8 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 59.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...