Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina + q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
150 - 200
g di funghi porcini freschi a fette
of 50 g di funghi porcini secchi a fette - 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2337 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 76.3 g
- Vetten
- 21.4 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1u. 15min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Tagliatelle ai funghi
1 godz.
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50 min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Tagliolini con gamberi e carciofi
40 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2 Std.
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min
Tagliatelle panna e funghi
1 godz.