Compatibele versies
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di formaggio di capra fresco o semiduro a pezzi
of 80 g di ricotta salata fresco o semiduro a pezzi - 1800 g di acqua
- 300 g di pomodori San Marzano (o pomodoro in scatola a dadini)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie (cottura 12 min.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Sugo classico
55 min
Sugo al basilico
1h 10min
Sugo alla puttanesca
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Pasta al pomodoro
55 min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 min
Sugo al tonno
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 godz. 5 min
Pappardelle umbre al pomodoro
1h
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 godz. 25 min