Compatibele versies
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g di formaggio di capra fresco o semiduro a pezzi
of 80 g di ricotta salata fresco o semiduro a pezzi - 1800 g di acqua
- 300 g di pomodori San Marzano (o pomodoro in scatola a dadini)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie (cottura 12 min.)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Sugo al tonno
45min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30min
Spaghetti al pomodoro
30min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1h 40 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Strascinati al ragù di carne
2h 40min
Sugo classico
55min
Pasta al pomodoro
55min