Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra

Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra

3.7 29 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di formaggio di capra fresco o semiduro a pezzi
    80 g di ricotta salata, fresco o semiduro a pezzi
  • 1800 g di acqua
  • 300 g di pomodori San Marzano (o pomodoro in scatola a dadini)
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 pizzico di sale
  • 5 foglie di basilico fresco le foglie lavate e asciugate
  • 350 g di pasta secca tipo conchiglie (cottura 12 min.)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1590 kJ / 380 kcal
Vetten 9.2 g
Vezels 3.9 g
Koolhydraten 65.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...