Polpette al sugo a Cottura Lenta

Polpette al sugo a Cottura Lenta

3.2 218 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di carne trita mista (manzo e maiale)
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 - 2 cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 uovo
  • 3 spicchi di aglio a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolle dorate a fette
  • 50 g di vino rosso
  • 800 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 50 g di concentrato di pomodoro
  • 5 g di zucchero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 699 mg
Eiwitten 36 g
Calorieën 2120 kJ / 506 kcal
Vetten 34 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...