Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cipolle, a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di trippa precotta a listarelle (2 cm) (vedere consigli)
- 80 g di vino bianco secco
- 2 foglie di alloro fresche o secche
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di polpa di pomodoro
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (2 cm circa)
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla cacciatora
50min
Agnello in umido
1h 20 min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Fave al guanciale
35 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1h 10min
Trippa all'empolese
1h 15 min
Trippa alla fiorentina
1h 15 min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Fegato alla veneziana
35 Min
Agnello al vino
40min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Trippa in umido
1h 10min