Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cozze fresche, pulite
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di fagioli borlotti in scatola lessati, sgocciolati
- 1000 g di brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
- 200 g di pasta integrale di frumento e farro (formato a piacere)
- prezzemolo tritato a piacere (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1909 kJ / 456 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 58.6 g
- Vetten
- 16.5 g
Alternatieve recepten
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1óra
Pasta patate e provola
55min
Lagane, ceci e vongole
30min
Pastiera
15h
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1óra
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3óra
Casatiello sugna e pepe
2óra 30p