Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mollica di pane rafferma, a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 acciughe sotto sale, dissalate
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo vermicelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2287.8 kJ / 546.8 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 84.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
35 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 min
Spaghetti risottati aglio, olio, peperoncino e pangrattato aromatizzato
40 min
Pasta caprese
20min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min