Penne risottate funghi, salsiccia e castagne

Penne risottate funghi, salsiccia e castagne

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di scalogno
  • 300 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di vino bianco
  • 70 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 650 g di acqua calda (non bollente)
  • 100 g di castagne cotte e pelate a pezzi
  • 350 g di pasta secca tipo penne rigate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1579.4 mg
Eiwitten 22.5 g
Calorieën 2642.8 kJ / 631.8 kcal
Vetten 26.7 g
Vezels 4.4 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 77 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...