Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 300 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di vino bianco
- 70 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 650 g di acqua calda (non bollente)
- 100 g di castagne cotte e pelate, a pezzi
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2642.8 kJ / 631.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1579.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto carciofi e speck
40 min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Risotto ai frutti di mare
45 min
Pasta radicchio e pancetta
30 min
Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini
45 min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Risotto zafferano e speck
35min
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Spaghetti alla checca
40 min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35min
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min