Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 300 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di vino bianco
- 70 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 650 g di acqua calda (non bollente)
- 100 g di castagne cotte e pelate, a pezzi
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2642.8 kJ / 631.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1579.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Pasta panna e salmone
30 Min
Risotto carciofi e speck
40min
Risotto ai peperoni
40min
Risotto ai frutti di mare
45 Min
Risotto zafferano e speck
35min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Pasta alla carcerata
30 Min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Braciole pugliesi
1h