Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 300 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 70 g di vino bianco
- 70 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 650 g di acqua calda (non bollente)
- 100 g di castagne cotte e pelate, a pezzi
- 350 g di pasta secca tipo penne rigate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2642.8 kJ / 631.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 26.7 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1579.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min
Pappardelle alla papalina
30min
Penne risottate ai gamberi
30min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Pasta alla carcerata
30min
Scaloppine di vitello allo zenzero e limone
30min
Pasta con pesto di carciofi
30min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Paccheri zucca e provola
45min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3 Std.
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h