Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ragù di salsiccia e funghi
- 120 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di salsiccia di maiale, spellata e a pezzi
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 250 g di funghi freschi a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2180.3 kJ / 521.2 kcal
- Eiwitten
- 21.7 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 30.1 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1292.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle al ragù
1h 10min
Cannelloni al ragù
1h 30min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Linguine allo scoglio
40min
Fregola ai frutti di mare
40min
Pasta alla carcerata
30 min
Braciole pugliesi
1h
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1h 30min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Pasta fredda alla norma
30 min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min