Pasta risottata al pomodoro, aglio e cozze

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di sale
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 400 g di cozze surgelate (il muscolo), scongelate
  • 400 g di pasta secca tipo penne rigate
  • 700 g di acqua
  • 2 cucchiaini di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1500.9 mg
Eiwitten 17.7 g
Calorieën 1791 kJ / 428.1 kcal
Vetten 14.3 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 2.1 g
Koolhydraten 56.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...