Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale + q.b.
- 250 g di pasta secca tipo linguine, spezzate a metà
- 20 g di burro
- 3 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di salame napoletano a cubetti
- 80 g di provola a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2353 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 50.4 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 905.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di patate (TM6)
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla Nerano
30 Min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Frittata nel panino
30 Min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std. 15 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Rotolo ai piselli
50 Min
Frittelle di patate con Affettatutto Bimby®
35 Min
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 Std. 40 Min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 Min
Braciole pugliesi
1 Std.