Spaghetti al pomodoro e funghi

4.4 14 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 1 dado per brodo vegetale sbriciolato
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di aglio in polvere
  • 1 cucchiaino di origano secco
  • 1 pizzico di peperoncino secco piccante (optioneel)
  • 100 g di pancetta a cubetti (optioneel)
  • 80 g di funghi sott'olio sgocciolati, a fette
  • 300 g di salsa di pomodoro
  • 550 g di acqua
  • 300 g di spaghetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 803.2 mg
Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Vetten 7.6 g
Vezels 3.8 g
Verzadigd vet 1.1 g
Koolhydraten 60.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...