Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 80 g di acqua
- 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 uova
- 300 g di farina senza glutine per pasta
Salsa ai funghi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi a fette
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2165.8 kJ / 517.8 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 21.2 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1345.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 min
Pasta broccoli e acciughe
40 min
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40 min
Paella di pesce con bulgur
1h
Spaghetti alla siciliana
30 min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min
Spaghetti alla checca
40 min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min
Tagliatelle al ragù
1 Std. 10 Min
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min