Pasta al forno con cavolfiori e scamorza

Pasta al forno con cavolfiori e scamorza

4.6 103 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di acqua
  • 300 g di cimette di cavolfiore
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 280 g di pasta secca tipo penne (tempo di cottura 11-14 minuti)
  • 140 g di scamorza affumicata a pezzi
    140 g di Gruviera, a pezzi
  • 40 g di burro + q.b.
  • 40 g di farina tipo 00
  • 500 g di latte
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
  • 60 g di prosciutto cotto a cubetti (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 2556 kJ / 611 kcal
Vetten 25 g
Vezels 4.3 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 71 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...