Braciole pugliesi

Braciole pugliesi

4.1 24 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
8 pezzi

Ingrediënten

  • 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
    40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP, semi stagionato, a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di fettine di vitello
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla a pezzi
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 669.7 mg
Eiwitten 16.5 g
Calorieën 702 kJ / 167.8 kcal
Vetten 7.7 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 8.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...