Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
40
g di pecorino semi stagionato, a pezzi
of 40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP semi stagionato, a pezzi - 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di fettine di vitello
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cipolla a pezzi
- 500 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 702 kJ / 167.8 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 669.7 mg
Alternatieve recepten
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Fregola con le arselle
45 min
Zucchine ripiene tonno, olive e prezzemolo
1h 30min
Salmone marinato
2h 30min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Frittata di linguine
35 min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2 Std.
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1 godz.
Frullato bianco
10 Min
Bocconcini di pollo piccanti
45 min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min