Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- ½ cipolla bianca a metà
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di cuori di carciofo a spicchi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di pasta integrale
- pecorino a scaglie q.b. per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1823.3 kJ / 435.8 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 57.5 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 11.3 g
- Natrium
- 926.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1hod.
Tagliatelle ai funghi (senza glutine)
1hod. 30min
Nidi di tagliolini in salsa di carciofi e bottarga con riccioli di tuorli
1hod. 30min
Pasta integrale con crema di fave
40 Min
Risotto ai carciofi
30 min
Fusilli primavera ai carciofi e piselli
30 min
Penne risottate carciofi e zucca
40 Min
Risotto ai funghi (per 2 persone)
35 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40 Min
Tagliatelle di kamut ai funghi (vegan)
1h 40min
Orecchiette alle cime di rapa
4h