Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 120 g di prosciutto crudo a listarelle
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo pappardelle
- 70 g di panna da cucina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1137.1 mg
Alternatieve recepten
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 Min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1 Std.
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Pasta panna e salmone
30 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Ziti al forno ragù e speck
1 Std.
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 Min
Pasta alla ionica
30 Min
Pasta alla carcerata
30 Min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30 Min
Gramigna alla salsiccia
45 Min
Pasta alla gricia
30 Min