Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 120 g di prosciutto crudo a listarelle
- 1 uovo
- 3 tuorli
- 70 g di panna da cucina
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca, tipo pappardelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2598.3 kJ / 621 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 64.9 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 12.7 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 1137.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta panna e salmone
30min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30min
Pici all'etrusca
1u. 45min
Spaghetti alla checca
40min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30min
Gramigna alla salsiccia
45 min
Pasta alla carcerata
30min
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1u.
Pasta alla ionica
30min
Spaghetti alla siciliana
30min