Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di vongole
- 2900 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 25 g di scalogno in quarti
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 3 cucchiai di olio di oliva
- 200 g di pasta secca, tipo farfalline
- 250 - 300 g di cuori di carciofo, puliti e a cubetti
- 50 g di pomodori a dadini (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1482 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 10.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate funghi, salsiccia e castagne
40min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min
Quadrucci seppie e piselli
1h 45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Ragù alla barese
4h
Spaghetti al ragù di anguille
50min
Filetto di agnello e purè di verdure (6-9 mesi)
Geen beoordelingen
Cocktail estivo alcolico
10 min
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30min
Krapfen di patate ripieni
2h 30min
Riso con polpo
1h 10min
Formaggio vegano grattugiato
15min