Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di calamari ad anelli freschi
- 800 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 5 g di sale
- 30 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1325.5 kJ / 316.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Fumetto di gamberi speziato
35 Min
Spaghetti al polpo
1h 10min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1 Std.
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 Std.
Zuppa di muscoli
45 Min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 Min
Penne al sugo di calamari
40 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35 Min