Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di calamari ad anelli freschi
- 800 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di passata di pomodoro
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 5 g di sale
- 30 g di brandy
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1325.5 kJ / 316.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 94 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne al ragù di polpo
1h
Spaghetti al polpo
1 Std. 10 Min
Penne al sugo di calamari
40min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Moscardini alla busara sottovuoto
2 Std.
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3 godz. 40 min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4h 30min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1 Std. 30 Min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3 Std.
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min