Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 311.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1h
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Cestini cheesecake alle fragole
2h 20min
Involtini di pesce spada all'arancia
45min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Mattoncini al cioccolato e glassa colorata
1h
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20 min
Insalata di polpo e patate (Bimby Friend)
40min
Soufflé cioccolato e arancia
45min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Insalata di polpo e patate
2h
Stracotto di manzo con funghi e patate
4h