Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 311.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna di gamberi monoporzione
1 godz. 30 min
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1h 40min
Cous cous con moscardini e olive
1h
Ponte dei sospiri
1h
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2 godz. 10 min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Tonno di coniglio
48h
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Bistecca Sottovuoto
1 godz. 10 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min