Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gamberi sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 40 gamberi crudi di media grandezza, sgusciati e puliti
Salsa cocktail
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- 5 g di salsa Worcestershire
- 50 g di ketchup
- ½ cucchiaino di sale
- lattuga, i cuori
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1465.8 kJ / 350.4 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 311.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Gamberi in salsa rosa (Bimby Friend)
30 min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Sautè di cozze e vongole
40min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1u. 15min
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1h 20min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45min
Pepata di cozze
45min
Orata in crosta di sale
35min