Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 albumi
- olio di semi di arachide
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 96.8 kJ / 23.1 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 40.1 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Baguette pancetta e provolone
5 Std. 30 Min
Michetta (TM6)
6h 30min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Satay di pollo con verdure (TM6)
Geen beoordelingen
Rustici alla carbonara
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
Plumcake patate e speck
2 Std.
Cocottine uova, piselli e prosciutto
30 Min
Bombette di Carnevale ripiene
1 Std.
Biscotti spritz al cioccolato e noci pecan
1 Std.
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Pizzette rosse
4 Std.