Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 uovo
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
Impasto
- 370 g di farina senza glutine per pasta + q.b.
- 4 uova
- 60 - 70 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne di cappone (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2577.4 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 38.3 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1102.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti con bucce di banane
1h 30min
Confettura di prugne
Geen beoordelingen
Cioccolata da sciogliere
Geen beoordelingen
Torta marmorizzata al Varoma
1h 10min
Yogurt
12 Std.
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Focaccine alle cipolle
35min
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2 Std. 10 Min
Pasta biscotto (senza glutine)
1h
Alberello lecca-lecca
4h
Yogurt al naturale (nel boccale)
12u. 10min
Crema Bimby (senza glutine e senza lattosio) (TM6)
15min