Patate gratinate al formaggio

Patate gratinate al formaggio

4.2 36 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

  • 800 g di patate a pasta gialla sbucciate e tagliate a fette (0.5 cm)
  • 500 g di acqua
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di latte parzialmente scremato
  • 40 g di amido di mais (maizena)
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 200 g di provola affumicata a tocchetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 449.3 mg
Eiwitten 15.4 g
Calorieën 1184.6 kJ / 283.1 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 25.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...