Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di patate a pasta gialla, sbucciate e tagliate a fette (0.5 cm)
- 500 g di acqua
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di provola affumicata a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1184.6 kJ / 283.1 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 Min
Casarecce crema di formaggi e salsiccia
30 min
Focaccia a bastone
5h
Tortilla di patate al vapore
45 Min
Frittelle di riso
1j
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1j 30 menit
Sformato tricolore
1j 30 menit
Panettone gastronomico farcito
7h 30min
Lasagna ai quattro formaggi
1j 30 menit
Patate schiacciate al forno
1j