Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 179 kJ / 42.8 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 985.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 Min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1 Std.
Scalogno insaporito (350 g)
25min
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Peperonata sottovuoto
1 Std.
Contorno di carciofi sottovuoto
50 Min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 Min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2 Std. 20 Min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40 Min