Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di aceto di mele
- 10 g di sale
- 10 g di zucchero
- 600 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 1400 g di acqua
- 30 g succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 179 kJ / 42.8 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 0.5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 985.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Peperoni in agrodolce
30 min
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4 Std. 30 Min
Filetti di cefalo sottovuoto con crumble alle mandorle
40 min
Caponata (TM6)
1ωρ. 30 λεπτ.
Cetrioli sottaceto (TM6)
48h 20min
Mandorle pelate (TM6)
5 Min
Peperonata (TM6)
45 min
Peperonata sottovuoto
1 Std.
Contorno di funghi porcini sottovuoto
30 min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4u. 10min