![Agnolotti burro e salvia Agnolotti burro e salvia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d29629b739005799131d6b55b35805f8/Derivates/f3b973649c05be7ac06c3e5fc84433977324b1a5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di lonza di maiale a pezzi
- 150 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi
- 50 g di spinaci baby freschi, lavati
- 80 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
-
100
g di salame di maiale cotto, a tocchetti
of 100 g di prosciutto crudo, a tocchetti - 2 uova
Pasta fresca
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 6 uova
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 100 - 150 g di burro
- salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2915 kJ / 696.7 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 60.3 g
- Vetten
- 35.9 g
- Verzadigd vet
- 15.2 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1057.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stinco di maiale con patate
2h
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40min
Pâté di vitello in gelatina
8h 30min
Pop corn di patate
1h 30min
Polpette di pane di mais
1h 10min
Nfigghiulate Siciliane
3h 50 min
Ravioli alla valtellinese
1h 45min
Frutta Martorana
27h 30min
Biscotti al cocco (senza glutine)
30 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.