Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panini
- 300 g di acqua
- 5 g di miele
- 3 - 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 200 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 8 g di sale
Polpo
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
Maionese aromatizzata
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- 250 g di maionese
Terminare la preparazione
- 200 g di pomodori, tipo San Marzano, a fettine
- 50 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2575.8 kJ / 615.7 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 664.3 mg
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e patate
2h
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 Std. 25 Min
Pizza napoletana
9 Std.
Focaccia barese
2h 55min
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese TM6
4 Std.
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Risotto ai frutti di mare
45 Min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3小时 20 分钟
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1 Std.
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30 Min