Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Panini
- 300 g di acqua
- 5 g di miele
- 3 - 5 g di lievito di birra fresco
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 200 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 8 g di sale
Polpo
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
Maionese aromatizzata
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- 250 g di maionese
Terminare la preparazione
- 200 g di pomodori, tipo San Marzano, a fettine
- 50 g di rucola
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2575.8 kJ / 615.7 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 67.9 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 664.3 mg
Alternatieve recepten
Filetti di salmone e branzino con purea di broccoli (Bimby Friend)
1 Std.
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Christmas Tree Tartlets
40 Min
Panettone gastronomico farcito
7 godz. 30 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1hod. 25min
Risotto ai frutti di mare
45 min
Pepata di cozze
45 min
Fumetto di gamberi speziato
35 min
Penne al ragù di polpo
1 Std.
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1 Std. 30 Min