Agnello con patate al rosmarino

Agnello con patate al rosmarino

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 cosciotto d'agnello (800 g)
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • 500 g di acqua
  • 800 g di patate novelle piccole (vedere consigli)
  • 1 spicchio di aglio
  • 20 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + 4-5 rametti interi
  • ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
  • 10 g di miele
  • 30 g di olio extravergine di oliva

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 601.4 mg
Eiwitten 4.3 g
Calorieën 994.3 kJ / 237.7 kcal
Vetten 8 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 38.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...