Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cavati
- 300 g di farina + q.b. per infarinare
- 2 uova (da 60 g circa)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Fave
- 50 g di cipolla
- 50 g di carota
- 20 g di gambo di sedano
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1000 g di acqua
- 400 g di fave secche Cottoie, ammollate per 12 ore
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 75.9 g
- Vetten
- 6.9 g
- Vezels
- 6.9 g
Alternatieve recepten
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Zuppa di piselli spezzati
1 Std.
Zuppa di bietole
35min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Crema di fave al finocchietto
50 Min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Zuppa di carciofi
35min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min