Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 50 g di Grana Padano a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1560.6 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 998.3 mg
Alternatieve recepten
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min
Mitili ripieni alla ligure
1 Std. 50 Min
Pepata di cozze
45 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Zuppetta di crostacei
40 min
Pepata di cozze
55min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Zuppa di cozze
1h