Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00
- 1700 g di acqua
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce crude sgranate
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 500 g di polpa di pomodoro
- 2 salsicce fresche intere
- 1 cucchiaio di sale
- 200 g di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Salsiccia in umido con lenticchie
55 min
Sugo al tonno
45 min
Polenta con funghi e salsiccia
1 godz. 30 min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 Std. 5 Min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo classico
55 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo al basilico
1 godz. 10 min
Ragù di funghi
1 godz. 10 min
Ragù di salsiccia
1h 15min
Ragù di carne mista
1 godz. 30 min