Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di farina tipo 00
- 1700 g di acqua
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 55 g di olio extravergine di oliva
- 2 salsicce crude sgranate
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 500 g di polpa di pomodoro
- 2 salsicce fresche intere
- 1 cucchiaio di sale
- 200 g di riso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Sugo al tonno
45min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1h
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1h
Ragù di tonno fresco
1h
Sugo all'arrabbiata
20 min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 Std. 45 Min
Sugo all'amatriciana
50min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Ragù di funghi
1h 10min
Ragù di carne mista
1h 30min
Ragù di salsiccia
1h 15 min