Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g di acqua
-
2
dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l), sbriciolati
of 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale fatto in casa - 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di burro a pezzi
- 500 g di funghi champignon a tocchetti
- 640 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio, 14-15 minuti di cottura)
- 120 g di vino bianco secco
- 1 - 2 cucchiaino di sale, a piacere
- Voeding
- per 8 porzioni
- Calorieën
- 15970 kJ / 3817 kcal
- Eiwitten
- 104 g
- Koolhydraten
- 532.2 g
- Vetten
- 131.5 g
- Verzadigd vet
- 57.9 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 4641.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40 Min
Risotto ai frutti di mare
45 Min
Risotto alla pescatora (Bimby Friend)
40 Min
Risotto ai funghi
30min
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1 Std.
Bignè con frutti canditi
6hod. 30min
Spalla di agnello a cottura lenta con vino rosso e rosmarino
15h 30min
Risotto ai funghi
35min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1h 30min
Risotto allo zafferano, mascarpone e mandarino (Bimby Friend)
40 Min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min