Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito di birra fresco, sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- farina q.b. per infarinare
- 250 g di passata di pomodoro
- 300 g di mozzarelle ciliegine
- 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 30 g di rucola
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 83.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 11.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1171.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 godz. 20 min
Pollo Piri Piri con insalata veloce
7h 20 min
Bruco tramezzino
6 Std. 30 Min
Barchette feta e bietole
2h
Bundt Cake ai fiori e frutti di bosco
Brak ocen
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1h
Quesadillas
3h
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1 godz. 30 min
Ciambelline
1h
Cupcake spaventose
2h 40min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Torta pinguino
1 godz. 30 min