Pizze coniglio mozzarella e rucola

Pizze coniglio mozzarella e rucola

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 45min
4 porzioni

Ingrediënten

Impasto
  • 220 g di acqua a temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 20 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (8 g)
  • 400 g di farina di forza
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • farina q.b. per infarinare
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 300 g di mozzarelle ciliegine
  • 2 - 3 pizzichi di sale a piacere
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 30 g di rucola

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1171.5 mg
Eiwitten 32.1 g
Calorieën 3046.6 kJ / 728.2 kcal
Vetten 29.9 g
Vezels 5.1 g
Verzadigd vet 11.7 g
Koolhydraten 83.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...