Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
Ravioli
- 50 g di burro
- 2 rametti di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422.6 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 92 g
- Natrium
- 274.6 mg
Alternatieve recepten
Pizza napoletana
9 godz.
Tagliatelle al ragù
1ωρ. 10 λεπτ.
Gnocchi al ragù
2u. 10min
Crostata di scorze di agrumi
2hod.
Cannoli siciliani
1h 30min
Besciamella
15 Min
Torta salata con ragù
1h 30min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1ωρ. 10 λεπτ.
Pinsa farcita
3h
Cipolle sottaceto
Geen beoordelingen
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Polpette di carne con macco di fave (Bimby Friend)
40 Min