Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 300 g di semola di grano duro
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di funghi porcini freschi a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di pangrattato
Ravioli
- 50 g di burro
- 2 rametti di salvia fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1422.6 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 92 g
- Natrium
- 274.6 mg
Alternatieve recepten
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 Std.
Lasagne con pesto di zucchine, fagiolini e patate
1h 30min
Gnocchi di patate (TM6)
1h 30min
Besciamella
15 min
Crostata in fiore alla confettura di fragole
2h
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
Pasta con pesto di carciofi
30min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min
Ravioli tricolore
1 godz. 45 min
Salsa di pomodoro (Bimby Friend)
1 Std. 20 Min
Gnocchi al ragù
2 Std. 10 Min
Maritozzi
11j